SiteOrigin North

 

North er på mange måter versjon 2 av SiteOrigins populære Vantage-mal. Inspirert av majestetiske fjell og bygget med tanke på forretningseiere, fortsetter North der Vantage slapp. Med innstillinger som er enkle å bruke, klassiske linjer og et minimalistisk preg - gir North deg følelsen av ubegrenset frihet.

Responsiv

Google gir høyere rangering til sider som støtter mobil og nettbrett. Med Vantage så vil nettstedet ditt skalere opp og ned sømløst, fra små telefoner, phablets, nettbrett og PC - uten at du trenger å tenke på det.

 

Ubegrenset frihet

Med sine enkle, rene linjer, er North symbolet på minimalisme. North gir et minimalt design som er enkelt å tilpasse og som legger fokus på meldingen du vil få frem.

 

Fløyelsmyke animasjoner

 

I dette designet brukes fløyelsmyke animasjoner, som gir nettstedet ditt et mer profesjonelt preg. Med enkle valg og stor frihet, gir North deg muligheten til å skape akkurat det du ønsker, samtidig som designet er minimalistisk.

    

Høy kvalitet

 

Med Vantage kan du være sikker på at nettstedet ditt er bygget med de høyeste kvalitetsstandardene. Hver eneste linje kode har en hensikt, og dette gjør at siden din laster raskt, er lett å arbeide med og vil bli elsket av søkemotorene.